9.04.2017

KLAUS DONA despre ISTORIA ASCUNSĂ A RASEI UMANE





Arheologul KLAUS DONA - născut în 28 ianuarie 1949, Austria - a călătorit pe tot globul adunând informații și artefacte de pe toate continentele, construind o imagine a civilizațiilor misterioase și a lumilor care au existat pe Pământ.

K. Dona a fost intervievat pe scară largă și a vorbit la numeroase conferințe internaționale.


În această primă parte, vă voi face cunoscute câteva dintre

DESCOPERIRILE ȘI DEZVĂLUIRILE LUI KLAUS DONA, DESPRE ”ISTORIA ASCUNSĂ A RASEI UMANE”



Iată ce spune Klaus Dona :


”Semnificativ este faptul că puteți găsi piramide în toată lumea, pe fiecare continent. Întrebarea este când și cine a construit aceste piramide ? De ce toate aceste piramide, din toată lumea, sunt foarte, foarte asemănătoare ?




O alta intrebare este daca a existat candva o civilizatie globala. Cred ca multe dintre cercetarile noastre ne spun ca odata, cu mult timp in urma, a exista o civilizatie globala, probabil cu mii de ani in urma, dar cati ani nu stim exact.

Cea mai mare audienta a ”Project Camelot” a fost povestea despre o piramida construita din piatra si gasita in 1984, la 25 de metri sub nivelul marii, in Japonia, langa insula Yonaguni, insula situata in sud estul arhipelagului japonez Ryukyu.



Exista inca o lupta de opinii intre mai multi arheologi internationali care spun ca aceste monumente au fost create de Natura.

Prietenul meu, profesorul Masaaki Kimura, a facut multe cercetari in zona, descoperind in apropiere si alte monumente asemanatoare. In imaginea de jos aveti un astfel de model.



Cu siguranta Natura nu face un astfel de lucru. În partea de sus a acestei platforme aflata pe monument, exista o imensa broasca testoasa si o pasare uriasa de piatra ce seamana cu un vultur. Natura nu face astfel de lucruri precise, aproape perfecte.







O alta intrebare este de unde provin aceste pietre ? In cazul in care Natura a creat acest monument, unde sunt pietrele ? Există, de asemenea, strazi si a fost gasit un stadion din piatra, asemanator Colosseumului roman, cu scaune si scari din piatra. Natura este uimitoare, face multe lucruri, dar nu astfel de cladiri perfecte.




Aici aveti o strada cu scari ce merg in sus.




Aici puteti vedea niste harti antice.

In partea de sus puteti vedea harta lui Piri Reis, care a fost folosita deja, cu mult timp inainte de Cristofor Columb, si puteti vedea cum in aceasta harta apar, inca din secolul 16, o parte a Europei, Spania, Portugalia, o parte din vestul Africii si o parte din America de Sud. Nu stim inca cine a fost capabil sa produca o harta atat de bine realizata cu secole in urma.







Pe harta lui Piri Reis puteti vedea Antarctica fara gheață. In 1956 cercetatorii au descoperit ca sub calota glaciara de sub Antarctica, pamantul arata exact ca in harta lui Piri Reis, astfel incat vechimea ei ar trebui sa fie de peste 10.000 – 12.000 de ani.


Urmatorea intrebare ar fi : Cine a reusit sa creeze o astfel de harta detaliata, cu mii de ani in urma ?


Puteti vedea Atlantida si pe harta inversata, facuta de Althanasius Kircher. El a facut-o invers si puteti vedea Europa, Africa si America.





Un artefact extrem de interesant a fost gasit in Ecuador si este asa zisa Piramida cu ochi.
Ochiul este incrustat in piramida facuta din pietre albe si gri. Imaginea piramidei ecuadoriene arata exact ca cea inscriptionata pe banconta americana de 1 $.





Daca puneti aceasta piramida in intuneric, ochiul incepe sa straluceasca puternic si chiar daca seamana cu un ochi, nu aduce cu unul uman. 



Aveti un prim plan pe ochiul stralucitor si puteti observa incrustatia culorilor.




In partea de jos a piramidei aveti incrustate cu placuțe de aur constelația Orion si un scris necunoscut.





Profesorul Kurt Schildmann, care a fost presedintele Asociatiei de lingvistica din Germania si cunostea perfect 40 de limbi a tradus aceasta scriere. El a numit-o pre-sanscrita, pentru ca este mai veche decat cea mai veche scriere . 



Traducerea acestor 4 litere in opinia lui este:


”Soarele creatorului ajunge” sau  “Fiul Creatorului vine”

Acest tip de scris a mai fost gasit pe acelasi tip de pietre in Columbia, Illinois (SUA), Glozel (Franta), Malta, Ecuador, Turkmenistan, Australia si in sudul Calabriei (Italia) cu putin timp in urma.
Intotdeauna este piatră din ceramică sau teracotă si acelasi tip de scris.



Asta inseamna ca acest tip de scris a fost utilizat candva la nivel global, ceea ce inseamna ca ar fi trebuit sa existe o civilizatie veche de peste 6.000 de ani, ce folosea acest tip de scriere.


O altă descoperire, în Ecuador, este aceea a unei cupe mari din jad, împreună cu alte 12 cupe mai mici.




Cele 12 cupe mai mici sunt făcute ca pentru oameni, iar una este puțin mai mare. Când s-a încercat umplerea ei cu apa din celelalte 12 cupe mai mici, cupa cea mare s-a umplut perfect. 
Pe cupele mici există niște semne, care seamănă foarte bine cu cifrele maiașe, existând doar mici diferențe. 
Pe cupa cea mare se poate vedea, încrustată perfect, Constelația ”Orion” și alte stele. 



Interiorul cupei este foarte magnetizat iar în afara ei nu se întâmplă nimic. 
Geologii profesioniști spun că acest lucru este imposibil deoarece, chiar dacă piatra ar avea particule de metal, fenomenul magnetic ar trebui să se producă și în afara cupei. 
Pe cupa cea mare vedem inscripționate stelele constelațiilor, care strălucesc puternic în întuneric. 




Aici se văd foarte bine cele 12 cupe mici și cupa cea mare, precum și semnele inscripționate pe ele.”





Mă voi opri aici cu ”dezvăluirile” lui Klaus Dona.
Curând, voi continua cu alte dezvăluiri foarte interesante, care ne vor ajuta să înțelegem mai bine ”cine suntem”, ”de unde venim”...

sursa: Klaus Dona

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu